Profil šéfkuchaře

Karel Lukeš

Šéfkuchař Karel Lukeš
Pochází z kuchařské rodiny. Jeho otec Karel Lukeš pracoval jako šéfkuchař v mnoha pražských restauracích a hotelech až do svých 80ti let.
 
Karel Lukeš mladší začal svou profesní dráhu v hotelu Alcron v roce 1969, kde prošel od šéfa party přes zástupce šéfkuchaře až na post šéfkuchaře v roce 1987.
 
Poté pracoval v Německu a po návratu začal pracovat pro cateringovou společnost Golem ve funkci Executive Chef. Odborné stáže absolvoval v Arabských emirátech v Dubaji a Abú Dhabí v hotelu Forte Grand a mnoho zkušeností získal spoluprací s nejznámější cateringovou firmou Potel et Chabot.
 
V roce 2000 vedl jako Executive Chef velmi úspěšnou restauraci českého pavilonu na světové výstavě v Hannoveru a v roce 2009 mistrovství světa v klasickém lyžování v Liberci.
 
Karel Lukeš je zakládajícím členem AKC (Asociace kuchařů a cukrářů České republiky) a držitelem zlaté medaile Magdaleny Dobromili Retigové. V revizní komisi AKC působí již řadu let.
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
24-hodin
Nejkratší možný termín pro objednávku je 24 hodin předem. 
zbozi-o-vikendu
Zboží rozvážíme od 7 do 18 hodin i o víkendu. 
 objednavky
Objednávky na víkend a pondělí dopoledne přijímáme v pátek do 10 hodin dopoledne.
Dobrý den,
provoz e-shopu byl dočasně pozastaven. Bohužel se nám nepodařilo dohodnout s naším dodavatelem na pokračování další spolupráce. Moc se omlouváme a děkujeme za pochopení.
 
Nyní hledáme nového výhradního dodavatele občerstvení pro Cateringshop.cz. V případě zájmu volejte 603 229 449.