Malinový dort v ovocném želé

Dort malinový v ovocném želé
Složení: hladká mouka, cukr krupice, vanilkový cukr, citron, vejce, vaječné žloutky, máslo, rum, mléko, Agar-agar, maliny, jádra vlašských ořechů.
 
Velikost: průměr 22 cm.
Počet porcí: cca 13 až 14 podle způsobu krájení.
 
Obsahuje: mléko, obiloviny, vejce, skořápkové plody.
 
Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid (lineární polymer galaktózy) s vysokou gelující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodu Floridae. Používá se jako živné médium pro kultivaci mikroorganismů a rostlin. Taje při 96 °C a tuhne při 40 °C. Agar se používá také jako léčivý obvaz u domorodých kmenů.
V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, pudinky apod. Je známý i jako japonská želatina, kanten nebo E406. Agar je součástí cukrárenských želé, je schopno vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, která dobře drží tvar při krájení. Výrobky obsahující agar jsou proto vhodné pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.
Zdroj: Wikipedia
530,00 Kč
Cena s DPH
Hmotnost
2100 g
Minimální množství:
1 ks
Koupit
Dostupnost: 2 dny
Objednací kód:
4002580
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail
24-hodin
Nejkratší možný termín pro objednávku je 24 hodin předem. 
zbozi-o-vikendu
Zboží rozvážíme od 7 do 18 hodin i o víkendu. 
 objednavky
Objednávky na víkend a pondělí dopoledne přijímáme v pátek do 10 hodin dopoledne.